Mini sessió Nadal 2019

29 de octubre, 2019 - Novedades & Promociones - Comentar -

 

 

minisessionsnadal2019

 

 

I després d'uns dies força atrafegada, puc compartir amb vosaltres tota la informació de les mini sessions de Nadal 2019.

Com cada any ofereixo sessions a l'estudi i a l'exterior.

Afanya't a escollir dia, hora i lloc que més et convingui... Les places són limitades!

Navidad 2019 exterior

 

 

Aconsello que utilitzeu roba que recorda a l'hivern i el Nadal ; jerseis de punt, gorros llana, borreguet, abrics, pijames bonics... quan reserveu la vostre sessió us faré arribar una paleta guia de colors.

navidad 2019 estudio

 

 

I aquí us deixo tota la informació pràctica per possibles dubtes:

  • LOCALITZACIÓ :  Es realitzaran a Barcelona, en una localització que especificaré a qui fagi  la seva reserva.
  • NÚMERO DE PERSONES I EDATS : Aquesta promoció és valida per a families de fins a 4 membres a l'exterior i de fins a 3 membres a l'estudi. Per a famílies més extenses hauràn de contractar una sessió de fotos familiar amb la tarifa habitual.
    Només es faràn fotos a infants/bebés solets en el decorat de Nadal que tinguin almenys 7 messos d'edat i que puguin aguantarse sentats/des sense ajuda. Si no s'aguanta sentat/da, les fotos es faràn exclusivament als braços de persones adultes.
  • DURACIÓ I NÚMERO DE FOTOS: Les sessions durarán aproximadament 30/ 35 minuts. S'entregarán 8 fotografies digitals d'alta resolució, a escollir d'una galeria privada, i 8 postals de Nadal. Podreu afegir més fotos  i postals adicionals així com altre tipus de productes.
  •  DATES I HORARI: Les d'estudi es realitzaràn durant tot el mes de Novembre. Matins : de dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres. Tardes: de dimarts i dijous. Les d'exterior dissabte 9 i diumenge 10 de Novembre al llarg del dia amb hores concertades.
  • PAGAMENT: Al reservar la sessió, es farà un pagament de 20€ com a paga i senyal per assegurar la plaça. La resta de l'import haurà de ser abonada el mateix dia de la sessió. (La paga i senyal no serà retornada en cas de cancelació o de no venir el dia de la sessió.)

 

Per a més info i reserves :

happyphotobcn@gmail.com

679 53 69 89

Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

8 + 4 =
Veure anterior
Darreres entrades
Categories