A space for your customers and visitors.
Know the opinion of your customers will help to improve your work.

Do you like our work? Leave a comment.

Sandra
06/08/2019
Molt professional i té una sensibilitat molt bona per a agafar els millors moments per a fotografiar els nens , i mira que el meu no ho deixava fàcil... Molt bona feina , moltes gràcies. Ja et tindré en compte per a unaltre ocasió.
Neda Domingo
17/10/2017
La Judith, molt agradable i súper professional. Amb un sisè sentit per captar els millors moments a fotografiar. Ens va fer sentir molt be i molt a gust desde el primer moment. Sessions Embaràs a estudi i platja amb un resutat increïble. I sessió New Born súper tendre i màgica. El resultat, fotos úniques i màgiques que ens ajudaran a recordar aquesta etapa tant bonica de les nostres vides.

Gràcies Judith i esperem repetir en un futur.
Noelia
16/06/2017
Impresionante el trabajo que hace Judith, hicimos la sesión embarazo y nos hizo sentir agusto y relajados pero con lo que mas me impresiono fue con la newborn tiene mucha paciencia y trata a los niños con mucho amor, hace un trabajo excelente!!!
Gemma Vives
04/05/2017
La veritat és que amb la Judit i les seves fotos em quedat encantats. Buscàvem espontanietat i tranquilitat i ho hem trobat sens dubte. Hores
de fotos mentre donàvem pit, canviavem
bolquers i en un ambient distès i relaxat. Judit, ets una gran professional i millor persona. Repetirem segur!!
Alicia
02/05/2017
Hicimos la sesion de embarazo con ella tras mirar muchos fotograf@s y nos dimos cuenta que acertamos de pleno!!! Ella busca en ti tu momento perfecto, no la postura que esta de moda. Con lo que no cupo la menor duda de hacer la sesion newborn con ella... y repetiria mil veces mas.
El cariño con el que trata a tu bebe es insuperable, una delicadeza.. se nota que es totalmente vocacional y le apasiona y de ahí saca unos resultados que te dejan sin palabras.
Sin duda volveremos a repetir!!!

Gracies judiiiiiiiiiiiit!!!!!!!
Anna Camps
30/09/2016
Estem molt contents amb la Judit!
La sessió d'embarassada, tant interior com exterior va anar molt bé, va saber captar moments màgics amb mi, el meu marit i la meva panxeta....
I la sessió del petit Nil amb 11 dies va ser preciosa, va saber fer dormir al Nil i transmetre aquella calma i tranquilitat que necessites en una sessió d'aquest tipus.
Gràcies Judit! Guardem les fotos amb molt de carinyo.
Jordi Brito Faz
27/09/2016
M'encanta la teva feina. Ets mooooolt gran xata
Natalia Antolí
17/09/2016
Judit encantadora, se nota que tiene experiencia con niños. Hemos quedado encantados con las fotos, son preciosas, tanto las de embarazada como las del bebe. Tenemos un gran recuerdo gracias a ella. Lo recomiendo 100%. Muchas gracias!
Albert Garriga
18/08/2016
Molt professional i atenta. Estem encantats amb el resultat. Gracies!